Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Harry dog i Als den 26/ 11 2014


Till dig, Harry, och till din Eva, saknaden är stor!

 

 

 

Det finns en mildhet när livet flyr

ett förbarmande, trots allt

när tyngden av varje andetag

gör livet trött och kallt

 

När smärtan är svår i att se en älskande

vara utom, allt hopp

då är det en smula kärleksfullt

när livet sätter stopp

 

Du vackra fina Harry

livet njöt av allt som var ditt

jag är tacksam över att fått känna dig

och att du nu kan andas fritt

 

Flyg nu så högt som du kan

men lämna ett stjärnebloss

så att vi litet kan tröstas

för du, du fattas oss.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 608 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-27 17:41



Bookmark and Share


  själensfrihet
så vacker!!
2014-11-30

  walborg
Så kärleksfullt
2014-11-28

  Lehva VIP
Så mycket kärlek och vemod. Och sorg.
2014-11-27

  ULJO
Underbar hyllning till en saknad vän
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP