Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge de åtminstone lite mat


Tiggaren

Gav honom matlåda

tiggaren i utanförskap

han tackade på bruten svenska

med en skör röst

 

han reste sig och gick iväg

 

för att

 

 

 

dela sin måltid

 

med tiggaren

 

som också var

 

 

hungrig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-11-28 20:35



Bookmark and Share


  Tarantaran
Hörde häromdagen
utanför ett köpcentrum
en man säga till en
tiggare " Go home "
tiggaren sade:" I have
no home. Where shall
I go? "..mannen som
önskade tiggarens
hemresa gick utan
att säga någonting

tänkvärt om svåra
fenomen som de flesta
stöter på..och har
tankar om
2014-12-03

  Lars Hedlin
Underbart...Ödmjukhet och medmänsklighet....
2014-11-29

    ej medlem längre
Det är fantastiskt att det faktiskt Brukar fungera så; de som Har minst delar med sig Mest..
Fint berättat. Och fint gjort.
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP