Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt


Efteråt tycktes
världen så blek och spröd.
Solskenet var så matt,
vindbrisarna så lätta,
allt ljud blev ett sorl.
Allt liv föreföll så
genomskådat och meningslöst.
Tiden gick så långsamt,
livets klocka hade
mist sin klang.
Det var efteråt.
Efter att hoppet och strävan
lämnat kvar ett uppgivet liv.
Det var efteråt.




Fri vers (Fri form) av Thomas Widemark
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-29 20:23



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Ett efteråt är alltid som saknad av det som var före, men likväl kommer det alltid ett efteråt med tiden, huruvida till tröst eller inte må utvärderas efterhand.
2015-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark