Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1:a advent



1:a advent idag

Och mitt hjärta

och själ mår bra

för jag får dela

värme ljus och kärlek

denna ljuvliga dag

tillsammans

med dig min

fina Älskling



















Fri vers av Eliza-69
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-30 11:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint och ömt <3
2014-11-30

    ej medlem längre
Önskar dig den bästa av dagar...och en ändlös fortsättning på din lycka! Kram.

2014-11-30

  ULJO
Allt gott
2014-11-30

  Ronny Berk
fint tänkt och skrivet, ja !
2014-11-30

  Respons VIP
Gott med en positiv dikt
2014-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69