Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Postmortalism

En sorg, bland somliga andra,
är att dikterna begravs den dag jag förenas med jorden
då dör också orden,
eller?
Finns det ett postmortalt tillstånd för rim?
Det kanske är hela grejen.




Fri vers av Janjohan
Läst 305 gånger
Publicerad 2014-12-02 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan