Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnfall

att vara en stjärna på natthimlen
att få skina ljust bredvid henne
falla till jorden som en ängel  precis som hon
veta att hon skulle vara där
väntandes på mig
så vi kunde återfödas tillsammans
växa upp tillsammans
bli förälskade i varandra
promenera genom livet
beröra kyssa älska dö tillsammans
att veta att vi så småningom skulle ha evigheten igen
när vi blev till stjärnstoft
omvandlade till ännu en stjärnbild
tillsammans med varandra
och jag skulle le igen
skina ljust bredvid henne
veta att vi skulle vara tillsammans
varje gång
vi var tvungna att falla
igen

 

© December 2014




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-03 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl