Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han vill inte att jag ska vara den tjejen

Hans ögon låser fast mina medan hans hand sträcker sig mot mitt huvud. I min nacke tvinnar han mitt hår runt sin hand och för mig mot hans trånande läppar. Mina händer smeker hans rygg och våra tungor leker en farlig lek.

Hans händer på min hud får det att kännas som den brinner och jag har aldrig känt något så djuriskt. Han sätter mig upp på bordet och med mina ben lindade runt hans midja pressar jag hans skrev emot mig. Hans hungriga läppar kysser mig i nacken och mina ögon svartnar av njutning.

Men min hjärna börjar ändå fungera och jag inser att jag precis håller på att ha sex med min chef. Min 12 år äldre chef med både fru och barn. Jag knuffar honom ifrån mig och dimman i mitt huvud börjar lätta. Hans doft förvirrar mitt huvud, som en drog som äter upp mitt förnuft.

Han närmar sig mig igen, men jag knuffar bort honom ännu en gång.

- Jag kan inte, det går inte.
- Vet du hur mycket jag längtat efter dig? Jag vill vara med dig. Förstår du inte?
- Jag kan inte delta när det bästa scenariot är att jag blir någon som stjäl någons man, någons pappa. Krossar en familj. Jag är ledsen.

Jag försöker att ignorera hans sårade blick, hans läppar som fumlar efter orden. Han kan inte få fram dem, de har fastnat i strupen och en tår rullar sakta längs kinden. Jag plockar upp min tröja från marken som han i farten lyckats få av, kysser honom på kinden och viskar "jag vet, tro mig jag vet, men du kan inte lämna henne för mig. du får inte lämna henne för mig. du är inte den här mannen".

Jag hastar mig ut ur rummet för att han inte ska få se mina tårar och för att jag inte ska ångra mig. En blick till på hans rådjursögon, hans vackra rufsiga hår och perfekta skäggväxt hade gjort att jag inte kunnat hålla mig ifrån honom. Men jag var tvungen, för oavsett hur mycket jag vill ha honom så vill jag inte vara den tjejen. Han vill inte att jag ska vara den tjejen.




Fri vers av lonelynights
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-08 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lonelynights