Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anorexia.


För det finns inget liv utan dig

jag älskar henne


fingrar djupt begravda i halsen
tårar och det är kaos inuti
\"jag älskar dig\"
(hon hatar mig)
jag ser det i varje spegelbild
känner det i varje andetag
och varje rörelse jag gör
De säger att du måste dö
att vi ska döda dig, glömma dig
hata dig
de säger att du är min
olycka
jag önskar att de förstod
att du är allt jag har och
jag älskar dig
(det lilla frågetecknet efter meningen, det som
kanske borde vara där
har jag förlänge sedan gömt långt in i min hals

för jag vill att du ska älska mig)

Att möta sin spegelbild
att hata och älska
hata den som är jag
älska den som är någon annanden som är du och som
hatar mig

(JAG ÄLSKAR DIG)

--
Du är allt jag har och
det jag älskar
de säger att olycklig kärlek
har stulit många flickors nätter
och jag minns att mamma frågade mig om
jag var olyckligt kär
och jag svarade nej för
jag får nog inte älskasaknabehöva
den som inte bara stjäl mina nätter
utan den som vill
förstöra hela mitt liv




Fri vers av glasfilosof
Läst 981 gånger
Publicerad 2006-04-07 11:21



Bookmark and Share


    Mymlan.
jag vet inte om det är fel att säga att den är vacker. Men jag tycker att den är vacker, fastän den är så otroligt hemsk och äkta.
bokmärkes
2008-11-05

    Iflywithbrokenwings
Ush så bra! Vill bara gråta!
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

glasfilosof