Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragil





jag kan sitta bredvid ett epilepsianfall
utan att bli nervös
jag kan titta på ett störtande flygplan
utan att sänka blicken
jag tror tamejfan jag skulle kunna döda
utan att ifrågasätta mina nerver
men när du pustar ut din rök över mitt ansikte
går jag över i upplösning
ber till makterna
att du aldrig ska sluta
blåsa mig
dig






Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-11 20:38



Bookmark and Share


  Miss Mod
Bravo Gunnar!!
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP