Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöfall

i natt såg jag dina grenar
sträckta ut sig
i den kala tillvaron
ensam svajande i mörkret
var det som om du redan visste
vad som skulle hända
nu står du fluffigt vit
och kramar ljuset från dagen




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 454 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-12-17 19:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra!
2014-12-18

    ej medlem längre
Vackert diktat med ett hjärtkramande slut. Gillar!
2014-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text som passar bra i många olika sammanhang.
2014-12-18

  Chawa VIP
Meningsfull vintersyssla... Befriande skönt att läsa!
2014-12-17

    ej medlem längre
Bedövande vackra ord.
2014-12-17

  Ronny Berk
trevligt väderlekt !
2014-12-17

    ej medlem längre
Vinterfint
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M