Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför har regimen alltid rätt

Undra vad det är för värld vi lever i

många svälter få  lever i maktens anarki

rikare blir rikare 

regimen aldrig svag

 

Hur kan de med pengar titta på

mumsande på rom kaviar

när människor dör av svält

har de ingen medmänsklighet

dom som alltid går mätt

 

Varför får de fortsätta

när barnen lever i svält

 

Krigar gör de överallt

men inte alltid för männsklig rätt

rikta misilerna mot de som ingen sympati har för dessa barn

 

Låt alla rika få lida utav sväl




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 197 gånger
Publicerad 2014-12-19 02:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och mycket starkt ;) kram
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson