Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta upp på natthimlen



Åter förvirrad jag står och undrar vad som händer.

Vem är det som natten äger och stjärnorna tänder.

Är det du som äger mörkret eller är drottning av ljuset.

Som ger värme och liv och väcker allt som varit fruset.

Jag skulle vilja hålla din hand bara för en kort minut.

Se in i dina ögon och låta mitt hjärta hitta hem till slut.

Men jag sitter fast i natten och min själ är ett stjärnfall.

Titta upp på natthimlen innan decembernatten blir kall.




Fri vers av Whero
Läst 474 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-19 13:12



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Fina tankar
2015-12-16

  KattenKin VIP
Fint skrivet!
2015-02-17

  Mona Nordkvist VIP
Både natthimlen och texten är vacker.
2015-02-15

  Connie
Vemodsvacker, det är något speciellt med stjärnfall! Önskningar kan gå i uppfyllelse!
2014-12-26

  ResenärGenomLivet
Fina, lite vemodiga funderingar...
men visst är det speciellt med stjärnhimlen...
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero