Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam utan dig


Jag känner mig ensam fast jag befinner mig bland människor.
Känner mig ledsen fast jag ler.
Känner en smärta i hjärtat fast läkaren inget ser.

Vem är jag,känner mig död, vad är fel?




Fri vers av Johan-70
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-20 08:48



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa**Johan
Jag känner igen mig i din Text
så innerligt väl ...om saknad
smärta i ditt Hjärta**
Du saknar en Kär Vän
Med Hjärta av Guld
som finns vid din sida
Natt som Dag*
jag önskar Dig Den Största LYCKA
På denna*JORD**/Kram
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan-70
Johan-70