Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAN DU MOTSTÅ MIG?

 

Jag kan inte motstå dig

 

när

dina blickar

smyger

över mig

 

hunger

väcks

ju mer

du ser

 

och

jag tar

din svultna

hand

 

doppar

ett finger

i kärlekens

sötma

 

ber dig

känna smaken

av mig

på din tunga

 

Kan du motstå mig?

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 739 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-03 17:53



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Sensuell och bra!
2015-01-05

  Angel of love
Så härligt erotiskt.
2015-01-04

  Lars Hedlin
Varmt och sensuellt
2015-01-04

  Connie
Läckert sensuellt!
2015-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2015-01-03

  Eliza-69
Mycke härligt erotiskt
2015-01-03

    ej medlem längre
Sensuella ord. Vackra.
2015-01-03

    Jag är fan större än Sartre
Det vet i fan, men jag ligger helst med dem som inte är så poetiska då.
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP