Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......................


Hand i hand det starkaste kärleksband:D

Vi gick varandra hand i hand,
Genom en strand,
Genom orörd sand,
Genom andarnas land.

Jag såg dig komma,
med stora kliv.
Du var en vacker blomma,
som förtrollade mitt liv.

Vi gick varandra hand i hand,
Genom en strand,
Genom orörd sand,
Genom andarnas land.

Jag gav dig mitt liv,
jag gav dig mitt hjärta.
Men medan tidens stora kliv,
ledde det bara till smärta.

Vi gick varandra hand i hand,
Genom en strand,
Genom orörd sand,
Genom andarnas land.

Det starkaste kärleksband,
Som nu stod i brand,
Flyger sakta bort som en and.

Vi gick varandra hand i hand,
Genom en strand,
Genom orörd sand,
Genom andarnas land.




Fri vers av Johnny Chow
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-04-08 09:49



Bookmark and Share


  sofiavishet
Glömde betygsätta:D
2006-05-29

  sofiavishet
Verkligen fin dikt! att jag har missat den:O den här ska jag faktist bokmärka:)

Det ända du skulle kunna ändra så den blir helt perfekt, är i andra stycket där du har skrivit "Du var en vacker blomma, som förtrollade mig liv" vet inte om du vill ha det så men jag skulle föredra om du skrev " ..som förtrollade mitt liv" så du ändrar mig till mitt. Bara en tanke:D mycket vackert!
2006-05-29

    Kalixfreak
vad fin!!! :D

du skriver många bra texter,
2006-05-29

  Julia B
Verkligen fin.
2006-04-16

  yoyyo
å något av de finaste jag läst på länge!
Vackert
2006-04-15

    Little Sunshine
"Vi gick varandra hand i hand,
Genom en strand,
Genom orörd sand,
Genom andarnas land."

Vilken fin text du har skrivit.
Gillar detta stycke mest :)
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow