Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårens påverkan ...


Dela dig

Ledsaga mig till dig
Till ditt kött och kärleks saft
Låt mig få krypa in i ditt innersta rum
Dela dig i själarnas förening
Vi når vår kärleks yttersta topp
Högt under stjärnströdd himmel




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-04-08 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö