Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Da capo, Nyårshälsning från 2014! Kram Bo!


NyårsStjärna

 

 

Jag går på öde strand
med tidvatten i fickorna
en främling i Ingenmansland
snörök driver emot land

Gud Fader på Himlavalvet står
sätter ut stjärnor varje nytt år
en Gyllenstjärna tänds

en dubbelstjärna
för Dig och Mig


Vi lyser natt o dag
till Guds o människors behag
vårt milda ljusa sken
belyser vart hav o var gren

Vi lyser var trött
o vilsen ensam själ
med Kärlek som vill väl
över Moder vår Jord


Eva o Bo
önskar Er Alla
ett underbart

~ GOTT NYTT ÅR ~

även till Er som
här ensamma
går


Ohh, låt oss ta vårt
lyktskepp
av veckad
pappersdröm

med värmeljus inuti
och segla upp i rymd


Där själen blir lycklig
säll o fri
bland släktingar o vänner
där seglar Du o Jag

Vi


Ett Himmelskt
Nyårslöfte
vi får varje år…

 

           *

           *  

           *






© Bo Himmelsbåge




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 1162 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-12-31 03:24



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa*BO*Kärleks*Poesi*
i tid och rum*Stjärn**Klart**
i Universum**Vackert*Underbart*
Tack**Kram..irene
2015-01-10

  Ingrid Trolle
Ett stort tack för
nyårshälsningen och
varma önskningar tillbaka
till er.
Vï får en hälsning med mycket
vacker text och lugn och skön
musik som får mig att känna
den underbara ron.
Grattis också till placeringen!
2015-01-06

  Cymbaline Andreas
Fint skrivit!
2015-01-06

  Chawa VIP
Grattis älskling till dig och din uppmärksammade text! Äntligen fick ord, bild och musik skina för oss alla på natthimlen!
2015-01-05

  Kjell Åhsberg
Grattis till uppmärksammad text! Välförtjänt.
2015-01-05

  Bibbi VIP
Tack för detta fantastiska!
2015-01-05

  Kjell Åhsberg
En dubbelstjärna tänds för Dig och Mig. Känns tröstefullt.
Tidvatten i fickorna får mina tankar att segla iväg. Mycket fin text.

God fortsättning på det nya året 2015!
2015-01-03

    ej medlem längre
Tack för denna fina Nyårshälsning!

Gott nytt Poesi ~ år till er båda!
2014-12-31

  Eva Helene VIP
En läcker nyårsmeny i ord, bild och toner, tar för mig och njuter. Tack!
Gott Nytt År Eva o Bo!
2014-12-31

  Chawa VIP
Läser, lyssnar, njuter och dansar sakta bort det gamla och in det nya, i din varma trygga famn. Gott Nytt År älskling!
2014-12-31

  Änglaögon
Så fint inför det nya året. Önskar er ett rikt år i fortsatta poetiska toner.
2014-12-31

  ResenärGenomLivet
En mycket vacker nyårsönskan...
önskar er detsamma...
2014-12-31

  Stefan Albrektsson
Vackert till tonerna av Bilks sentimentala karinettvibrato!! Önskar Er ett riktigt härligt Gott Nytt 2015!!
2014-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge