Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depression


vårljuva ängar har lockat mig in
men i fördärv, har jag givit hän
att ettrigt eldfängd, förgöra dess frö
långt innan blommning

först för sent famlar jag
att desperat försöka hålla dem kvar
de flyende blad, vilka förgås
i strilsam aska, mellan mina fingrar

förgjord, tryckt till mark, ner på knä
med kraftlöst sträckta händer
och tårfylld blick, uppgivet undrande
var är friden, den resonans
om rätt att vara





Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 501 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-01 13:10



Bookmark and Share


  sockerspöket
Så kraftfullt gripande, hänsynslöst givande och förtäljande. Sitter med andan lite i halsen och förundras
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson