Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi finns där för varandra?

i finns där för varandra?

Min hand är hjälpen i nöden

mitt hjärta brinner för de svaga

Munnen ger tröst där den behövs

min tanke är god

jag vill finnas där begär inget tillbaka



När jag gett av allt jag har

till er som är behövande

Min själ har alltid funnits vid er sida

önskan när jag själv lever i nöden

av omtanke godhet kärlek

skänk mig lite tillbaka




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-03 13:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det är just så det ska vara...fint...
2015-01-05

  Connie
Så varmt och kärleksfullt!
2015-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om att vara en god medmänniska!
2015-01-03

    ej medlem längre
Just så! Kram
2015-01-03

  Lars Hedlin
Underbart! Du är en varm fin kärleksfull själ och kvinna ;) Kramar <3
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson