Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man använder orden för lättvindigt, har man inga kvar den dag man verkligen behöver dem.


Ordens värde

 

 

Jag är rädd om orden

 

De får inte tappa
sitt värde

 

Därför tycker jag mycket om
eller tycker mycket illa om

 

Hata och älska, sparar jag
till den dag, jag verkligen
menar det

 

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-04 13:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med!
2015-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)