Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna



Att få känna
hud mot hud

känna din
kropp
tätt intill min

känna din
viskning
och du min

få känna
hjärtat pulsera
så även din

få känna att
jag är din
och du min

Det är en härlig
känsla att få känna




Fri vers av Eliza-69
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-06 02:36



Bookmark and Share


  ingenmening
Som du skriver, en härlig känsla.
2015-01-06

  Ronny Berk
vackert i bild och text, ja !
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69