Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här sitter jag grunnar på livets gåta vad är det som får oss att bli kär Många av oss väljer hela tiden fel..Varför?


Vad är det som gör att vi blir kär?

Minns hur det var 

allt bubblade som blås bubbler i skyn

Vid första ögonblicket fanns bara du, du ,du

Varför slutade då kärleken att fylla min kropp?

 

Jag älskade så innerligt

en tro starkare en hoppets stjärna

förlät allt gång på gång

kärleken dog inte ändå

 

När du vände gick ni väg 

vaknade mitt innersta så jag såg igen

ett liv inte bra för mig

men hur kunde jag ens älska dig?

 

Vad är det som får oss att bli kär?

Alltid i fel person

jag vill hitta min ödes vän

den personen som även vill vara min käraste vän

 

Istället har jag hamnat i en dominant värld

där det jag gör aldrig har varit speciellt mycket värd.

Snälla gud hör min önskan

visa att det finn hopp för mig

bli den jag tror du kunde vara även för en person som mig

 

 




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-06 13:29



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Stor är kärlekens gåta..bra text
2015-01-09

  Ronny Berk
en livets stora fråga, väl framförd ...
2015-01-07

  Percy21
Detta var underbart
2015-01-06

  Lars Hedlin
Dina ord känns och berör...JA kärleken är förunderlig ..JA det finns en person för alla vännen...och ibland tar det att tag innan man hittat rätt sluta aldrig hoppas för kärleken kommer och kärleken finns just för dig..varm kram <3
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson