Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blöblöblö. Bitterhet, hjärta och smärta. Men så förbannat relevant. Det händer de flesta, och då blir man lätt en arg, barnslig ordmärkare. En sårad pessimist, som så småningom konstaterar, att det bara är så.


Då vill ja inte ha dig

Jag sa att jag aldrig skulle lämna dig
Om du inte bad mig
Det är exakt vad du gjorde igår
Jag ska aldrig mera hålla om dig
För du vill inte ha mig
Det är exakt vad du
Sa igår

Det är sånt här som gör så
Jävla ont men
Vad spelar det för roll
Du vill inte ha mig
Då vill jag inte
Ha dig

Jag sa att hade bestämt mig
Jag skulle bli gammal med dig
Det var ingen lögn
Det där som jag sa igår
Nu har jag ändrat mig
Det blir aldrig vi två

Det är sånt här som gör så
Jävla ont men
Vad spelar det för roll
Du vill inte ha mig
Då vill jag inte
Ha dig

Du pratar om din värld
Jag lever i en annan
Säger att du tror det kan gå
Det tror inte jag på
Du vill inte ha mig då
Vill jag inte ha dig

Du vill inte ha mig då
Vill jag inte ha dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Crapnex
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-04 22:21



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Fint flöde ... Tycker om!
Själv brukar jag hålla fast vid
att grundförutsättningen för
att någon ska kunna vara
nummer ett för mig
är att jag också är nummer ett för henne ...
För det gör så förbannat ont
att gå vid sidan om någon man älskar
som bara tycker om ...
2015-02-05

  Annika Persson
Texten berör verkligen!


2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Crapnex
Crapnex