Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammalt minne av gången längtan


om..

om
Hon känner
kärlekens
kraft

om
Hon längtar
så allt
gör ont

om
Hon om natten
vaknar

med ett
sorgset hjärta
möjligen
en våt kind

om
Hon om natten
sträcker sig
efter
sin älskade

och finner
en tomhet
större än
allt annat

söker
Hon då inte rätt

till sin
älskades famn

för att
om möjligt
finna stunder
av välsignelse
i livets
oändliga kaos





Bunden vers av agneta pichler
Läst 298 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-08 19:01



Bookmark and Share


  bumerang
Ja, det gör hon.
Och hon bevisar därmed
att hon är en kärleksvarelse.
Som behöver kärlek i sitt liv.
I våra liv.
Ingen undantagen.
Det är bara det att du uttrycker
allas vår längtan med din text.
Tack!
2015-01-22

  Lars Hedlin
Så starkt i känsla och utförande! Mycket bra!
2015-01-09

  ResenärGenomLivet
Alla behöver känna trygghet och värme...fint skrivet...
2015-01-08

  Fem hjärtan VIP
Mycket fin poesi
2015-01-08

  Quasimodo
En rätt och en förmån att ha och få var med, men inte alltid närvarande, men sökandet upphör aldrig, ett strakt uttryck för detta här!
2015-01-08

  Järnkatten
Om inte bara om vore känns det som..
2015-01-08

  Maria Sundelin VIP
Ja, trygghet är viktigt
Kramar
2015-01-08

  Daniela I
Väldigt fint skrivet.
2015-01-08

  Daniela I
Väldigt fint skrivet.
2015-01-08

  issac.a.m
Underbart
2015-01-08

    ej medlem längre
bra skrivet! *
2015-01-08

  Ronny Berk
fin poesi ; "om Hon .temat" fungerar !
2015-01-08

  ULJO
Mycket bra skrivet
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler