Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord


orden jag läser

stärker
ger mig kraft

ja.. näring till
drömmen min

blåser otäcka moln
ifrån


så att kanske
ännu en natt

vi kan snubbla i
en karusell
av kärleks rus
i poesins oändliga
underbara värld

så när
grynings ljuset
når ögat mitt

jag ett leende
på kind har..
gör min dag
lycklig och kär








Bunden vers av agneta pichler
Läst 324 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-01-08 21:24



Bookmark and Share


  bumerang
Jamenalltsåjustprecisså,
är det ju som jag också tänker,
känner och vill ha det.
Tack från hjärtat att du förmedlar det
som är gemensamt för oss alla?
2015-01-22

  Camillac
Drömmer mig bort med denna talande text! Fint!!
2015-01-13

    Dan Myrbeck
Härligt, gillar särskilt:

poesins oändliga
underbara värld

2015-01-09

  Lars Hedlin
Orden och känslan djupt berör!
2015-01-09

  stig wikman
VACKRA ORD
AGNETA .

KRAM å APPLÅD .
2015-01-09

  Angel of love
Jätte fint skrivet.
2015-01-09

    ej medlem längre
Fint om ordens kraft..
2015-01-08

  ResenärGenomLivet
Så vackert skrivet om ordens betydelse...
2015-01-08

  issac.a.m
Vackrare än alla ord...
2015-01-08

  Fem hjärtan VIP
Jättefin om poesins underbara kraft!
2015-01-08

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet; om poesins underbara värld ...
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler