Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattslöv

Du är ett lite blad i midnatt,
brottet du begår är fridfullt,
lyssna till ditt hjärta - lyssna!

Vi är ett litet ljus på månen,
faller genom lövverkskvistar,
skynda till mitt hjärta - skynda!



© georgmoller.se




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-09 12:39



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller