Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min väg...

Jag gick en väg 

där rosorna vissnade för varje steg

 

Nu står jag på egna ben

livet spirar under täcket utav snö




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-10 08:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra och stark text som visar vägen!
2015-01-11

  ResenärGenomLivet VIP
Styrka som kommer inifrån...bra...
2015-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Vid snösmältningen kommer livet att slå ut i full blom.
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson