Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina älskade. ( del 2) 17 år av mitt liv

En vän att skratta med

så många år 

som bara brann upp i spel

 

Ett liv fyllt av kärlek

vänner

barn

hela kittet delade du med mig

vi hade allt tillsammans 

under en era utav tid

 

vi samanfogade vår familj

fick en jänta skinade som elfenben

den kärleken delas

tills den dagen döden tar våra liv

 

Spelet tog över din själ

vi kämpande men allt vart så fel

 

En vän jag kan sakna ibland

men pokern tog över ditt liv

det vart bra till slut

när vi gick åt olika håll




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 187 gånger
Publicerad 2015-01-10 09:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så starkt framfört med inlevelse och beröring!
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson