Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må ljuset följa





Kärleken beseglas medan
ett litet rådjurskid
härute på ängen
reser sig på skälvande ben

Må denna korta stund
av hela det långa livet
skänka ljus till era sinnen


Må er kärlek skörda frukter
solmogna, sommarvarma
ska de falla i er famn

Må vida vita vingar
vaka över era dagar
och vågorna bli stilla
när dagen blir till natt

Må ni finna broar
som kan bära er
så det ni ger varandra
blir starkare än ord




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 357 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-11 11:13



Bookmark and Share


  Maria T
Åå, detta lilla kid
2015-02-22

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skaldat!
2015-01-25

  Linda CH VIP
Kärleksfulla och vackra ord att ta till sig.
2015-01-15

  Grubbelmia
Älskar din avslutning! "Må ni finna broar
som kan bära er så det ni ger varandra blir starkare än ord". Detta ska jag meditera på idag...
2015-01-13

  Ljusletaren
Ljuvlig bild och ljuvliga önskningar som jag håller helt med i /kram
2015-01-11

  ResenärGenomLivet
Så underbart vackra önskningar...
2015-01-11

    ej medlem längre
Vackert
Kärleksfullt
2015-01-11

  stig wikman
Underbar text ( igen )
MICHAELA.

STOR APPLÅD
Å VARM KRAM.
2015-01-11

  Maria T
Tack. Detta lilla rådjurskid skänker mycket ljus
2015-01-11

  Ronny Berk
vacker bild till den fina poesin, ja
2015-01-11

  Lars Hedlin
En mycket bra och insiktsfull text!
2015-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius