Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villig

När klockan slog vaknade jag med iskallt vatten.
Ingen vill gilla mig men jag läser bibeln med rödtrötta ögon.
Jag har inga pengar så det är lika bra att lära sig älska doften av blommorna
buskarna om sommarnatten.

Imorgon blir ändå bara ännu en dag
långt utan det jag vill ha.
Imorgon är bara ännu en dag som man ska ta sig igenom.
Fötterna måste gå vare sig de vill eller inte.

Även om sulorna under mina fötter slits bort.
Varje nerv är stum.

Hör jag röster eller det bara jag?
Du skadar mig
med leendet i min sömn.

Och allt blir lite hårdare och svårare
för varje gång jag återerövrar dessa drömmar.





Fri vers av Kurtz
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-14 16:05



Bookmark and Share


  Nanna X
fin låt.
2015-01-14

  Kurtz
Feats don't fail me now

https://www.youtube.com/watch?v=_DyesPp6OUY

2015-01-14

  Nanna X
gillar och känner igen.
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Kurtz
Kurtz