Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Din närvaro stärker mig.
Dina ord lyfter mig.
Din värme får mitt blod att flyta och mitt hjärta att slå.


Utan din existens dör jag.
Du är min vän.




Fri vers av Johan-70
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-14 16:15



Bookmark and Share


  Connie
Ljuvlig liten text! Hoppas du har visat texten för din vän!
2015-01-19

  Irene Åberg
Bästa*Johan
KÄRLEKEN*Evig
Passion*Stor
Lycka*
Det*Bästa*Livet/Kram
2015-01-17

  älvdans
Fint ... varmt... ordat ... gillar
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan-70
Johan-70