Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Kärlekstank"



Det är viktigt

att hålla

kärlekstanken fylld

Ett äktenskap på

en tom kärlekstank

kan bli ännu mer

kostsamt än att

försöka köra

bilen utan olja

Fyll kärlekstanken

med 5 viktiga saker <3


1.Tid tillsammans

2.Bekräftande ord

3.Gåvor

4.Tjänster

5.Fysisk beröring







Fri vers av Eliza-69
Läst 350 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-14 16:29



Bookmark and Share


  Connie
Du kan verkligen konsten!
2015-01-16

  ULJO
Kanonbra
2015-01-14

  Teresia Ridell
Vist och fint (fast jag skulle personligen valt en annan ordning på dem;)
2015-01-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Kloka tankar, min vän!
2015-01-14

    ej medlem längre
Precis så ska det vara!

2015-01-14

    Dan Myrbeck
Klokt!
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69