Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...

Tänk om 

våra tankar kunde ligga utan på

så att man kan läsa och förstå

då skulle jag veta

om du ljög för mig 

då hade jag inte blivit sårad utav dig!

 




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-16 17:12



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fin tanke, fin bild - tänk, om...
2015-01-21

  Lars Hedlin
Bra ja ibland önskar man just så!
2015-01-17

  Ronny Berk
god poesi som förmedlar mig känslor inför människors mötens tankar, ja !
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson