Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinka in en taxi

 

Jag steg upp, avgick från de nyss avlidna
vandrade iväg barfota, det behövs inga skor på en bår

Postade dåtidsdrömmar till barnen
som störtat i nattsvart vuxenvärld




Fri vers (Fri form) av KattenKin VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-01-18 00:03



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Spännande text.
Få meningar
Som hänger ihop
Som frimärken på
Ett brev.
Bra skaldat!!
2015-01-25

  Lars Hedlin
Så starkt så starkt!
2015-01-20

    Jag är fan större än Sartre
Massor med undertext som gör att läsarens tankar fortsätter efter textens slut. Det är bra!
2015-01-18

  Anya VIP
Mycket fint...de där postade dåtidsdrömmarna känns verkligen.
2015-01-18

  träsnidaren
Vackert! Sorgligt.
Det gör ont att läsa, men det är fruktansvärt bra, ärligt och äkta.
Underbar poesi.
2015-01-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgsna mörka toner om livets mödor och ouppfyllda drömmar.
2015-01-18

  Marianne Räf
Lite svår, något gåtfull och mkt poetisk!
Härligt att läsa den!
2015-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Texten sjunker in och ligger kvar en stund.
Skapar tankar och känslor.
2015-01-18

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Femstjärnig
2015-01-18

    ej medlem längre
nattsvart vuxenvärld...bra!
2015-01-18

    Silverbjer
Exakt så!
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP