Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lite men kan betyda så mycket...

En liten rad av solskens ord

beröringen av betydelsen

får livet att börja spira igen

 

Ett minne blott en längtans tagg 

att sen uppenbara sig

 

 

Dra i bromsen se omkring

kanske börjar livet just nu

allt annat en film på en biograf i fantasin

 

Släng dig ut till evighetens salut

låt bara allt sakta få smälta in

likt växters rötter. 

 

Nu min vän  räck mig ditt inre mod

slänger oss ut i det okända...

 

 




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-20 02:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja just precis så! :) kram
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson