Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag börjar, kommer jag aldrig sluta!

De står givet i mitt hjärta att du har en plats hos mig.
Jag tar mig om vid känslan att få vara med dig. Den väntar.
kärleken den väntar.

Jag vet bara, om jag börjar, kommer jag aldrig sluta!
kärlek betyder för mig väl. någon som du i ens liv och evigheten av oändlighet för blir med dig och mig i en... precis som cirkeln sluter sig.

berör mig snälla! de är något jag måste veta.
om någon som du i mitt liv.
kärlek.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Rickard Eriksson
Läst 231 gånger
Publicerad 2015-01-22 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard Eriksson
Rickard Eriksson