Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en hyllning till kvinnan.


Livets urfrö

Vi män är stofftet

efter fallna stjärnor

 

och kvinnor är

förklädda änglar

som får oss att lysa igen

 

ty det är vårt sken

som ger dom styrka

att bära oss genom

livet på sina bara

skulldror och knän

 

var ej ond elak eller slå

en kvinna..

 

det är detsamma som att dra av

en ängel sina vingar.

 

 




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 664 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-23 21:32



Bookmark and Share


  Knickedick
flugor då? Får man dra av deras vingar?
2015-03-14

  Lonley star
Vackert
2015-02-15

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört min vän!
2015-01-25

    Maria Malm
Vi har bara varandra, för att citera Tomas di Leva. Fint ordat.
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP