Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men om jag suger av dig först då?

brunt och senapsgult
är färgerna på dina kläder
och du ser ut som ett konstverk

konstverk
är
dyra

ska jag sänka mina standarder?
ska jag ta första bästa?
för jag har inte råd
jag HAR INTE RÅD
att slösa all denna tid
och alla dessa pengar
på dyra duschcrémer och lotion för att du ska utbrista "din hud är så len"
HAR INTE ORK att se dig i varje ord
och känna dig i varje ton

en perfekt natt
är
inte
nog









Fri vers (Fri form) av trött
Läst 445 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-26 01:12



Bookmark and Share


  Vildaste
så jävla bra!!!
2015-01-26
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött