Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Vågrus



havets brusiga vågor
rusar och berör


förnimmer ett stänk
av lustskimret
som dina ögon
ger


när du möter
min blick
och förförande
ler




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-27 13:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart! Sluter ögonen och känner känslan det ger :)
2015-01-28

    Dan Myrbeck
Fint om kärlek till havet
och en människa
2015-01-27

    ej medlem längre
Dina ord vaggar som havets vågor...vackert och rofyllt.
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell