Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gränsen mellan sanning och fiktion

Hon är elegant.
som skarpskuret papper
handtryckta bokstäver
händer
de darrar när hon höjer koppen
sväljer orden om honom
igen:
Nu låter jag som en av de där
de där som inte är
som jag
och han
är inte alls
så illa som han låter
egentligen




Fri vers av Nka
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-28 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nka