Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska



stjärnglittret
i din blick
när den drunknar
i min



speglar tydligt,
lusten din


likt din tunga
viskar ordlöst
kom, kom



och mina höfter
viskar villigt ja
Ja


ty allt jag vill
är att älska




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-30 16:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om denna mycket mycket :)
2015-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Kroppens tysta språk.
Ibland behövs inga ord.
2015-01-31

  ULJO
Det kallar jag kärlek
2015-01-30

  KYREUS of Sweden
Åtrå
värt
2015-01-30

    Dan Myrbeck
Sensuellt kärleksbejakande
2015-01-30

    ej medlem längre
Sanslöst sensuellt. Underbart vackert.

2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell