Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter Ellinor


Vacker som en blomma



Nyss var hon

min lilla snutta

nu är hon

min stora brutta

åren rusar iväg

alldeles för fort

vacker som en blomma

är mammas goa tjej <3




Fri vers av Eliza-69
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-30 23:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så Fint om din dotter...
2015-02-09

    ej medlem längre
Söt som mamma <3 !
2015-02-03

  Carina Bendix
Väldigt vacker text och bild. :)
2015-02-01

  Lena Själsöga Keijser
glitterordsdans
2015-01-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat till din fina dotter!
2015-01-31

    ej medlem längre
Gulligt komponerat!
2015-01-31

  ULJO
Vilken underbar liten betraktelse över en älskad dotter
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69