Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ljuder en ton






Det ljuder en ton
i ditt inre

som förenar


den sorg

den kärlek

som bara du känner

en ton

som ger varje stund

den nåd den

behöver.








Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-31 10:53



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint diktat
2015-02-22

  Ljusletaren
Stora mäktiga ord och wow vilken dikt. Resonans med själ, ande och kropp. Storslaget bra!!!!
/kram
2015-02-16

    JeSö
Fantastiskt fint!
2015-02-13

  ResenärGenomLivet
Dina ord lämnar en underbart skön och trygg känsla...
2015-02-02

  Lars Hedlin
Tycker om denna mycket! kram <3
2015-02-01

  anits VIP
Så fint och tröstande skaldat!
2015-01-31

  Marita Ohlquist VIP
Ord till tröst!
2015-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius