Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar kring förnuft och tro


Förnuft och tanke

Förnuft och tanke,
kan inte förklara
min känsla av tro,
då jag är med dig

förr fäktades jag,
för att med förnuft förstå
Nu vill jag bara, känna dig
när du är här




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-04-10 15:54



Bookmark and Share


  Nessie
Fin och tankvärd dikt
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö