Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdag

 

Oranga lampor
blixtrar blått
här är det någon
som haft brått

En bil mot räcket
med veckad plåt
att häva en sladd
kan vara svårt

Bärgaren har strax
arbetat klart
och då kan trafiken
flyta i vanlig fart

 

 




Bunden vers (Rim) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-03 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)