Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköra saker hanteras varsamt

 

Med glasblåsarens glödande vilja 

blåser du liv i din dröm

Så vacker och kristallklart utformad 

Ett ögonblick av längtan

fördröjt av förlorad balans

Pulveriserad som saga av sand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-02-04 09:09



Bookmark and Share


  Lärling
Mycket fint formulerat!
2015-02-09

    Sefarge VIP
Glödande ord!
Rinner som en
Skapande massa.
Formas inuti
Läsaren
Bravo!!
2015-02-04

    Silverbjer
Vilket flyt och balans hela vägen.
Vackra ordval och blyga allitterationer som får mig att läsa en gång till.
Den sista strofen berör och skapar en kontrast. Som gör att allt det andra blir av en så mycket djupare tyngd.
En allvarsam antydan i kärlekens toner.
2015-02-04

    Dan Myrbeck
Tänkvärd, fint formulerad
2015-02-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Vemod och lite sorg reflekteras i glasets spegel.
2015-02-04

    Jane S VIP
Mm. Vackert formulerat om sköra ting i världen, som en människa som förlorar balansen som sköra människor ofta gör. Och drunknar i sina drömmar.
2015-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Vackert skrivet om en sprucken dröm.
2015-02-04

  Anya VIP
En dröm i kras...glaset blev till sand... Jaa så tänker jag när jag läser detta vackra.
2015-02-04

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2015-02-04

  träsnidaren
Vacker!
2015-02-04

  Marianne Räf
Mkt snyggt, fint och vackert !
En tvärlyckad text....-
2015-02-04

    ej medlem längre
En dröm, vacker som en glasblåsares konstverk...
som inte fick gå i fullbordan...
Vemodigt och sorgligt..
Vackert diktat!
2015-02-04

  aol
Underbart skaldat vännen
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP