Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Johannesevangeliet 7:24


GLORIOR PÅ SNED

sigmund freud var narkoman

mahatma gandhi var rasist

sussie springer runt på stan

och leker anarkist

 

***

 

gloriorna rostar

förgyllning flagnar av

ingenting får kosta

och ingen ställa krav

 

 

***

 

elvis var en skoptofil

andrew lloyd webber pedofil

småflickor fick gärna följa

med i lynotts bil

 

***

på nobelmiddagarna

kan man se rika män i frack

vissa av dem kan dupera

hela landet med sitt snack

 

***

 

åsa-nisses skapare

var nationalsocialist

bakom varje fredspris kan

det dölja sig en rå sadist

***

döm blott rätta domar

såsom Herren Jesus Kristus sa

massmedias skönmålning

är inget vi behöver ha

 

 

LARZ GUSTAFSSON   5/2 2015

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-05 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP