Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖNDAG



söndag är en transportsträcka
till en ny och alltid tuff vecka
nedförsbacke med lådbilen
ut ur festen, ut ur gräddfilen
skönt med solsken och plusgrader
när jag skriver dessa textrader
men min söndag har svag lutning
allt går utför mot en avslutning


LARZ GUSTAFSSON 8/2 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-08 14:53



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Skönt skrivet med ett riktigt bra flyt i orden !
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP