Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSTÄNGNING

 

jag väljer att stänga av

jag vägrar att bli en slav

jag vill inte höra mer

ni ska inte störa mer

det här är mitt fria val

jag bojkottar er kanal

ert svammel är meningslöst

panikartat och nervöst

 

 

 

en galning blir desperat

när jag struntar i hans tjat

totalvägrar att ta del

i elakt och uselt spel

jag väljer en knapp med "off"

jag sväljer mitt eget stoff

jag står för mitt ideal

det här är mitt liv, mitt val

 

 

LARZ GUSTAFSSON   30/9 2013

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-08 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP