Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tassa på tå....




på tio sekunder
förvandlas ditt leende

till hatfylld
blick

kanske får du
en kick



eller dör du
lite grann

precis som jag ?







Fri vers av Teresia Ridell
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-10 06:38



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Hemsk men kanske inte ovanlig upplevelse. Hur som, bra berörande text.
2015-02-10

    ej medlem längre
Känner orons kyla när jag läser dina ord.
2015-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Texten är full av känslor, så även jag!
Bra.
2015-02-10

  Lars Hedlin
Berör starkt och djupt..Kramar <3
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell